Stall Vall

lördag 23 augusti 2014

Tänt var det här!

Rensa, åka till tippen, röja och elda. Idag har vi fått en hel del gjort. Jag måste sysselsätta mig nu för att inte ridabstinensen ska göra mig galen. Till slut blev Ester trött och sa ifrån "Nu orkar jag inte mer." Så nu är det filmmys som gäller resten av kvällen.

Matilda var här och red dressyr på en övertänd Zia. Zia hade prövat alla konster hon kan men gick fint i slutet i alla fall. Fick ett filmklipp som Matildas mamma filmat på höger galopp i slutet och det såg superfint ut. Matilda ser ut att vara född i sadeln. Himla orättvist det där :)

Det smids planer för Zias framtid. Känns både superroligt och sorgligt på samma gång. Men det kommer bli kanon när allt är helt bestämt. Lite av en cliffhanger eller hur?! En av mina favoritbloggar, Carro Pont - Stall Crescam, använder många cliffhangers och ett tag höll jag på att bli galen av nyfikenhet. Men det är jäkla sköj att använda det själv :)

Sune fick lite lastträning på kvällskvisten. Gick kanon. Sista gången lastade han i princip sig själv. Han kan vara en stor pojke. Och sen när jag borstade av honom röjde han runt i stallet och tuggade på varenda grimskaft han kunde komma åt. Imorgon ska jag lasta och åka iväg till grusgropen och gå hem. Lite lagom träning.

/ Karin

2 kommentarer:

  1. Haha cliffhangers är grejen som håller kvar läsarna ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har börjat förstå det din bloggräv :)

      Radera