Stall Vall

fredag 22 augusti 2014

När man inte är i stallet...

...så kan man t ex träna på dressyrprogram:

Tillsammans med ett glas vin och Andreas godaste vitlöksbröd nånsin så kändes det helt naturligt att först träna på papper och sen trava runt i köket. Och mellangaloppera på diagonalen och ökad skritt. Inga konstigheter. Köksfönstren vetter mot gatan bara. Olivia valde häst åt mig, fanns bara en skimmel och det var en valack men jag är inte så kräsen.

Pluto satt utanför köksfönstret och jamade (eller brölade som nån tyckte det mer lät som) och jag kom på en lysande idé:


Nån som är sugen på att illustrera? Min bildlärare i gymnasiet tyckte jag hade för bråttom jämt så jag skyller på att hon dödade min kreativitet. 

Nu är det sovdags, rekordtidigt. Ska upp fem imorrn och dra till stallet för sen blir det roadtrip för mig och barnen. Ett sista sommaräventyr. Oooch nu spöregnar det igen. Har en hatkärlek till hösten.

Ska somna till bakgrundsljudet av Twin Peaks som Andreas kollar på. En av världens bästa tv-serier, David Lynch är ett totalskruvat geni. Vi inser vad gamla vi är också, Norma på RR var gammal tyckte man som tonåring men nu är hon i vår ålder om inte yngre. Shit.

Gonatt!

/G


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar