Stall Vall

onsdag 2 juli 2014

Tredje träningen

Liiite känns det i kroppen att man kört tre träningar på fem dagar. Inte så farligt som jag nog skulle ha gissat för ett tag sen men jag var lite lättare och mer framåtlutad i sadeln idag än de andra dagarna. Och Starlight, som tidigare visat tydligt att hon inte orkat mer än ca 30 minuter intensivt (alltså inte inkl uppvärmning) utan att bli helt slut i bakkärran har utan problem fixat hela pass dessa dagarna. Anna är ju den sortens tränare som inte bryr sig så värst mycket om klockan utan ser till dagsformen så det blir ibland lite längre pass än tänkt. Vi tackar och tar emot :D.

Idag var Oskar med och filmade så Karin kommer hit sen och kollar, valda delar kommer sen upp här men först måste jag in och bråka i redigeringsprogrammet.

Vi red mestadels en meter innanför fyrkantsspåret och med en mindre volt på varje kortsida. Mycket fokus på Starlights vänstersida som behöver hållas lite kortare och speciellt i höger galopp där vi nästan ligger ner i kurvorna på volten. Ska bli väldigt spännande att se på filmen. Om det kom med, batteriet dog efter 34 minuters filmande. Men känslan är fortsatt bra och vi har kunnat pressa S lite extra i varje pass, med protester i vissa fall men alltid med positiv och frustande utgång. Jag ska tänka lång, låg och avslappnad i början och i slutet av varje pass framöver. Däremellan kortare form (säger man så?) men fortsatt långa steg.


Lite spontant sista camp-dagen till ära så lindade
jag faktiskt benen.
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar