Stall Vall

fredag 4 juli 2014

Snart får jag sova

Första semesterveckan har varit rätt galen så min hjärna är supersnurrig nu och klockan ringer 3.30. Precis, när folk ramlar hemåt från Putte i Parkenså ska jag gå upp. Galet. 4.45 rullar jag iväg med släpet och Karin, hennes brorsa Johan och Oskar i egen bil. Jag hämtar upp Olivia och Andreas som får liiite mer sovmorgon. Andreas fyller ju ändå år...

Sen ses vi allihop i Laxå, pigga och glad för jag och Olivia får förhoppningsvis sova dreglandes medan Andreas kör. Är jättetaggad på tävling men inte så peppad på att gå upp före fåglarna vaknar.

Idag hade vi besök av min syrra och kusin Jack efter att hovslagar-Pär jobbat klart. Blev en tur för alla barnen på ridbanan, Olivia skuttade lite över ett kryss men var trött så det blev bara en liten tur.
Ice ville inte hålla till i ena kortänden av ridbanan och gjorde allt hon kunde för att slippa. Det blåste en del och så visade det sig gå kossor på andra sidan vägen så hon har väl lite koskräck kanske. Fåntratt.Emil börjar bli riktigt kaxig i sadeln och idag fick han lära sig tygelfattningen när han skrittade fram och när han sen skrittade av efter att Olivia ridit så kom han ihåg den själv. Yay, stolt man blir!
Jack och Olivia red tillsammans tillbaka till stallet men fick tyvärr inte med nån bild på det, får bli nästa gång.Efter att ha pausat hemma i två timmar så åkte jag tillbaka för tvätt av smutsig skimmel, sen hem igen och göra klart sista förberedelserna hemma.

Hihii tävlingshäst!
D v s pastasallad till lunch imorrn. Mycket praktiskt att använda turkisk yoghurt-förpackningar. Mindre praktiskt var det att efter att ha hällt upp i alla 7 lådorna komma på att JAG GLÖMT KOKA PASTA. ¤&/¤#¤%¤/&¤/¤/&¤"¤##. Jag kommer aldrig få gå och lägga mig. ¤&#&"&¤&/%#"¤%.


/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar