Stall Vall

onsdag 2 juli 2014

Mera träning

Även Ice har blivit tränad idag, först en stunds uppvärmning med mig på ryggen och sen tog Olivia över. Jag fick först och främst jobba på att få fram henne ordentligt för skänklarna och sen jobba på att få loss hennes vänstersida. Same old same old så att säga. När Olivia sen hoppade upp så var hon pigg och framåt och klev på bra, roligt att se. Olivia ville träna lite gas och broms och ridvägar så Anna plockade delar ur LC:1 som hon fick rida efter. Dom var duktiga och jag filmade en del. Trodde jag, hade dåligt batteri i telefonen och när jag kom hem så fanns inga filmer i mobilen. Bara ett kort. Väldigt märkligt.

Inte det bästa fotot som tagits men det enda.
Olivia tyckte träningen var kul men är väldigt bestämd med att hon har sommarlov och vill inte ha nån mer lektion förrän i höst. På nåt sätt så känns det som att hon inte har anlag för att bränna ut sig och det är ju betryggande.

För att hinna idag så tog vi bilen bort till sommarhagen när vi skulle hämta
hästarna och min hjälm var i bilen och behövde följa med tillbaka till stallet
så jag fick feeling och hoppade upp och red Ice hem i grimman. Smidigt.
Hittills har semestern varit ganska intensiv med mycket flackande hit och dit. Imorgon ska jag egentligen lämna plasma och hänga med in till Putte i Parken (festival) och kolla på parkour-uppvisning med barnen men mamma får vikariera för mig och så bokar jag om plasman. Kvar blir en sväng till stallet för att smörja sadel och grejer inför lördagen, fika med syrran och en gemensam gammal vän och slutligen tillsamman med ett par kompisar hälsa på en vän som ligger på sjukhus.

På fredag kommer hovslagaren, tävlingspackning, lunchmatsfix och stortvätt av jättesmutsig skimmel. Sen varva ner och somna i tid! Usch, nu lät det sådär mycket igen. Aaaaandas...

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar