Stall Vall

onsdag 23 juli 2014

Lyckodag!

Det är så härligt att gå i sooolen, sooolen...det är så härligt att gå i solen, den vääärmer sååå. Så man känner sig alldeles krispig i ansiktet och snart inte kan röra sig trots spf 30.

Idag har vi gjort det här:Jag har t o m haft sjögrästerapi och simmat ut till flytbryggan vid stranden och badat (jättesnabbt och rak som en planka för att inte råka nudda det långa snubbiga slemmiga gräset) från vår brygga. Allt för Olivias skull. Åkte Spinner med henne igår också fast jag starkt ogillar den. Parent of the year! Förutom den lilla detaljen att jag helt missat, fast det stod i kalendern, Emils trolleriskola som han var inbokad på. Fy faan vad dåligt :(. Men Simon som har den ska ordna igen i höst så det kommer ny chans men ändå, så jäkla tråkigt att man aldrig kan släppa nåt o vara lite halvspontan utan att glömma grejer. Blä för uppbokade saker. Jag behöver semest...nää vänta lite nu. Shit.

Fick riktigt glatt besked från Karin att Ice är i princip ohalt. Hovslagaren klämde på henne idag och kollade när Karin sprang och sen sprang Oskar med henne för Karin och hade bara ett par orena steg. Så himla skönt. Andaaas ut.

Medan de pysslat med Ice så gjorde jag detta på Loftahammars golfbana:


Fin bana som jag gärna kör nån mer gång. Väldigt varmt idag däremot och det var rätt så kuperade vägar mellan teerna. Puh.


Pågick nån tävling när vi kom och det var fascinerande. Publiken går liksom med spelarna, ser väldigt roligt ut. Killen som vann slog visst banrekord med 5 slag under par. Jag vet, fråga mig inte, jag har bara tagit en grundkurs.

Vi umgås med min lillbrolla Peter och hans sambo Jenny. Barnen har fått nya idoler. Peter har massa tatueringar och jobbar på båtvarv och Jenny är cool pedagogikpluggande "moster" som nyss slitit av korsbandet när hon åkte skateboard. Man ligger i lä liksom. Här bygger Jenny och Olivia lego. Väldigt engagerade!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar