Stall Vall

torsdag 3 juli 2014

Filmning

Ska bli skönt när fotbolls-VM är slut. Riktigt tråkig sport och en massa män med dålig balans. Tycker de ramlar stup i kvarten. De skulle behöva lite sitsträning till häst så att de kan springa utan att snubbla över varandras och sina egna ben. Jag vill ha sommar-deckare på TV.

Igår var Oskar så snäll och filmade vår träning för Anna och sedan hade Görel och jag filmeftermiddag. Visste inte om det var en komedi eller en skräckfilm som väntade. Känns som att det var en blandning. Traven var inte så rolig att se. Jag måste räta upp mig och komma bak och ner i sadeln. Jag måste sänka mina händer och sluta glappa i tygeln. Galoppen var mycket bättre. Zia är lättare att rida i galopp och hon har en helt annan bärighet och balans i galopp. Fantastisk att sitta på. Jäklar vad nyttigt det var att se sig själv. Känslan är ändå motivation till att träna på och bli bättre. Inte att dra en filt över huvudet och ge upp. Det är ju bra.

Har precis kommit hem från en mysig stund i Kristinehamn hos Sofia som är lagledare för lagen på lördag. Ska bli så jäkla roligt. Vi har i alla fall kolhydratladdat!

Hästarna är hemma från betet inatt då de ska skos imorn bitti. Mysigt att se dom genom fönstret igen. Det saknar jag.

/ Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar