Stall Vall

söndag 20 juli 2014

Bzzzzz

Nu har vi satt upp ett provisoriskt stängsel så Ice och Starlight får äta gräs hemma. Det var broms- och flughelveten överallt surrandes i ansiktet, bitandes i armar och alla andra oskyddade kroppsdelar. Usch. Är stor skillnad på när hästarna är hemma eller inte för när dom inte var där och jag mockade ur vindskyddet så fick jag inte ens ett myggbett.
Starlight var som utsläppt på bete igen och travade runt och frustade helt lycklig. Hon såg inte ut att röra sig konstigt efter avtrampningen. Ice sprang jag med på vägen och antingen är hon lika eller liite bättre. Intr sämre i a f så det är väl bra. Hon hade lite mer puls i haltande benet.

Tog en hel arbetsdag att sortera alla papper, helt otroligt vad mycket info man får hem på ett år. Väldigt nöjd med mig själv, ett störomoment mindre. Olivia hittade mitt gamla Sims-spel till dator och började spela...och är fast. Can't blame her, jag kunde försvinna i det flera timmar förr i tiden. Innan barnen kom, sen fick jag panik över att det var som verkliga livet :D./G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar