Stall Vall

måndag 30 juni 2014

Lite nostalgi

Då vi äntligen köpt en ny dator och skaffat ny internetleverantör så ska jag göra det där nostalgiinlägget som jag tänkt ett tag. Gött när det inte tar en kvart att starta upp datorn och sen vara glad om man hunnit göra nåt innan man somnar av tristess.

Gamla bilder är alltid roligt. I alla fall för mig med alla minnen som bilderna väcker. Även om det inte alltid är roligt att se sig själv.

Här är Starlight på Billingeritten 2008, 50 km tävlingsklass. Har ett kort där Oskar möter upp mig och jag räcker ut tungan. Jag var nog rätt trött! Hon var riktigt jobbig att rida de första milen.Starlight har alltid varit grym på att springa upp.


Starlight som dräktig, maj 2011. Cirka 1 månad tills lilla Sune kom till världen. Trött tjockis :)


 Zia som 2-åring 2009 och min fina vän Carro. Carro har Zias helsyster Glorih, som precis fått föl med fina Gimmick. Detta kort är nog taget bara några månader innan jag köpte henne.


Zia som 4-åring i maj 2011. Hon stod då hos sin uppfödare Ingela i Stockholm då jag var höggravid. Tanken var att Ingela skulle hjälpt mig att rida in henne under sommaren men Zia fick då 2 sparkskador, varav en så illa att hon stod på 3 ben och fick åka till Ulltuna. Hon var så dålig att vi trodde att det var kört. Men det var det ju som tur inte. Hon har ett ärr som påminnelse om den otäcka skadan. I november samma år flyttade hon hem till Stall Vall och reds in.


Och sist men inte längre minst, storleksmässigt alltså, Sune. Här är han runt 6 månader och har precis flyttat med Starlight hem till Vall. Jag hade alla tre hästarna hos Ingela i Stockholm fram tills oktober och november 2011 då Vall blev Stall Vall på riktigt.


/ Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar