Stall Vall

måndag 26 maj 2014

Bra att framföra sin åsikt

Igår var det val och i höst kör vi igen med ett för oss ännu större val, eller åtminstone ett närmare. Trist att SD fick så pass hög procent men jag väljer att fokusera på det positiva i att Miljöpartiet och Fi gjorde sköna framsteg och att vi är så himla många fler som väljer att INTE rösta på ett bakåtsträvande människofientligt parti (ja människofientligt, man ska inte inbilla sig att det endast är invandrare de har intolerans emot. Kvinnor, HBTQ m fl står inte högt i kurs hos dom heller).

Nåja, det här är ingen politisk blogg och jag är egentligen inte speciellt involverad i politik och alldeles för bekväm för att argumentera på sociala medier. För mig passar det bättre att diskutera samhälls-issues i ett mindre gäng med ett glas vin i handen.

Men apropå åsikter så vill Svenska Ridsportförbundet ha din åsikt om förslagen på åldersgränser för ponnyryttare så jag länkar till enkäten nedan:

http://www3.ridsport.se/Tavling/Nyheter/2014/05/Aldersgranserforponnyryttarevadtyckerdu/

Nu tävlar inte Olivia (och kommer kanske aldrig vilja göra) så jag har ingen egen erfarenhet men jag klurade lite på frågorna och svarade så som det kändes vettigt i mina ögon.

Olivia på träningstävling.
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar