Stall Vall

onsdag 28 maj 2014

Bara lite hästigt idag

I avdelningen Inte speciellt vidskeplig av mig, så har jag på min hästlediga dag:

* Spontanköpt ett apsnyggt schabrak inför tävlingen. Se bild. Det bara hängde där i affären när jag egentligen bara var inne för att köpa en hjälm som Olivia ska få i födelsedagspresent (det är lugnt, hon vet redan om det även om vi inte jobbar så vanligtvis).
Det är liksom TOTALT i våra färger: blått och orange!!
Meanwhile i avdelningen Sommaren är räddad:

* Köpte en ny och mycket större (framförallt djupare) pool. Toys r us har 20% nu så det var bara att passa på. Måste skaffa lite mer sand bara och fylla ut vår stora kattlåda på baksidan så det blir jämnt under. Sen är det bara att tuta o köra. Olivia kommer väl säkert börja bada när det är 14 grader i den som vanligt.Olivias dagboksinlägg i skolan för exakt 2 år sen.
Skön kommentar från hennes lärare. Till hösten får hon en ny
klasslärare, bli säkert görbra men kommer sakna Anette.
Tycker hon varit kanon!
* Emils sommaraktivitet:

Han ska gå på kurs hos sin idol.
HUR STORT SOM HELST!!
I övrigt har det inte hänt så mycket idag. Andreas och jag slog på rangen och tränade sen puttar medan Emil hade sin golfträning. Pizza efter det och sen somnade jag i soffan medan Emil skrev fina meningar i sin svenskläxa. Poff, så var klockan visst tio. Var tydligen jättetrött.


En stilstudie: Fokus. Swish (inte banköverföring alltså). Häj, va gör du? Filmar du?? Sluta ta kort nu. Ny boll -  oooch så börjar vi om igen.
Imorgon har jag min sista golfkurs, sen ska jag och Andreas gå 9 hål och på eftermiddagen sticker jag och Matilda ut på långritt. Men först sovmorgon!

/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar