Stall Vall

torsdag 6 mars 2014

Torsdagsunderhållning

Jag fick sällskap av Karin, Ester & Måns i stallet innan Matilda kom och det var underhållning till 100%. Ester var en ängel enligt henne själv (eller så målade hon en ängel med vatten på golvet, det var lite oklart vad hon menade), Starlight fäller vinterpälsen och är lite allmänt skvättig och tyckte lilla människan på andra sidan boxväggen som hörs men inte syns var jätteläskig medan jag slet för allt vad mina armmuskler klarade för att få ur hennes broddar. Funderar på om vår hovslagare svetsat fast dom? Han har förvarnat om att de sitter väldigt bra, var inte riktigt beredd på hur bra bara. Med Karins assistans så fick vi ur alla utom de två bakre i vardera bakhov. Ice broddar vill jag inte ens prata om, fick ur alla i ena fram sen gav jag upp för ikväll. Helt slut i armarna. Går ju inte att få ett vettigt tag och är livrädd att bända hoven så benet ska gå av. Inte för att jag tror att jag är Herkules eller så men det känns läskigt.


I den här satt inte Ester länge. Släpp ut mig, mamma! :)
Innan jag och Matilda gav oss ut på en klättertur i sandgroparna fick vi lyssna på det här superdupermegasöta uppträdandet:
Ester till häst (Starlight): Lilla katt och Lilla Nallebööörn

FYI: Ester älskar sin Nalleböörn (en reflex-nalle). Gullunge!

Söta pluttponny
Kunde inte bestämma mig för vilken bild som var gulligast så det fick bli båda.


Nu är det bara Sune kvar, sen har Ester suttit på alla hästarna!
Jag sjöng opera för att få Zia att ta fram öronen, en dold talang jag har. Kan vara så att de jag känner tycker att jag kan hålla den dold ett tag till men Zia är på min sida, helt klart.

Släppte ut Ice och Sune innan jag åkte hem. Räknade inte med att Sune ätit sig proppmätt inne och var inte alls intresserad av kvällsmaten så han vände och gick tillbaka in i stallet den rackaren. Det första han gör är att bita tag i Ice broddlåda och bära iväg med den bort till Zias box. Knäpphjärna <3. Fick peta honom på rumpan och tala om för honom att det var ut han skulle, ingen utehäst det där inte.

Idag var Andreas med Emil till träningen och de hade en begagnad dräkt till honom som vi kunde köpa. Fick den här bilden på sms, gissar att han är sååå nöjd nu.


 /Görel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar