Stall Vall

onsdag 26 mars 2014

Tider-schmider

Kalendern i min mobil är inge vidare så jag har tagit hem en app, Chronos, som är kanon. Förutom en liten bugg i den som gör att jag inte kan lägga in saker på tider där det redan ligger något för då flyttar den den aktiviteten en timme tidigare. Nu är det inte så att jag är en sån multitasker så jag har två aktiviteter samtidigt utan jag och Andreas har en gemensam kalender som vi har synkad i våra telefoner så vi har koll på familjens grejer som ska göras (typ viktiga saker som först till kvarn för en sen kväll med kompisar och sånt, ja och så utvecklingssamtal för barnen och sånt då). Tydligen gäller den här buggen under vintertid men inte sommartid så det är ju lite märkligt. Lägger jag in i google-kalendern i datorn så funkar det däremot som tur är.
  Det här resulterade i att jag var på ridklubben för årsmöte del 2 en timme för tidigt. En timme är väldigt mycket slöseri med ledig tid så jag stack till Bergvik och handlade upp en presentkort på H&M som jag fått tillgodo för nån för sent inlämnad retur nån gång. Var ju praktiskt. Men en timme senare innebar också en timme senare till stallet men tack vare Karin behövde jag inte åka dit alls efter mötet. Imorrn är Andreas borta hela kvällen så jag är stalledig så det vart ju knas att det inte blev något idag men jag åker dit på fredag direkt efter jobbet och motionerar Starlight och Ice istället. Om inte annat så för min egen abstinens skull. Matilda, om du läser detta så var det nog inte meningen att du skulle kunnat komma ut ikväll :D.

Nu ska jag vika tvätt medan jag kollar på Ryttareliten på svt play och sen träna lite pilates. Måste bli lite smidigare igen.
Bloggstilleben - ett måste för en riktig blogg. Kanske skulle vänt på yogamattan så märket syns också?
/G

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar