Stall Vall

onsdag 12 mars 2014

Det är nåt visst med onsdagar

Pratade med min mamma i telefon och hon påminde mig om att onsdagar var de dagar som jag började rida på som liten. Det var på onsdagar allt startade. För 20 år sedan började jag rida lektion på Ånestad ridskola i Linköping. Och jag har aldrig slutat. Aldrig haft ett uppehåll. Och jag tänker aldrig sluta.

Mamma sa att varje onsdag när jag vaknade så var jag så glad för att det var onsdag och jag skulle få rida. Och varje onsdagskväll sa jag med ledsen röst att nu är det en hel vecka kvar till nästa onsdag. Jag kommer ihåg hur det pirrade i magen när vi närmade oss ridskolan i bilen.

Och nu kan jag fortfarande rida varje onsdag men jag behöver inte vänta en hel vecka till nästa gång. Lyxigt.

/ Karin

2 kommentarer:

 1. Där ser man - Linköping var det - jag red i ridhuset på T1 men stallet låg nedanför sjukhuset vid Tinnerbäcken -men det var ju på hedenhöstiden ;) 1960 ca. Det blev bara ett års ridning men i alla fall .... vi hade en ryttmästare som dirigerade oss :)
  hälsar Görels mamma Birgitta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mäh där ser man, det visste inte jag (eller så har jag inte lyssnat..trallalala). Nästa gång du kommer hit så får du rida med på Ice, bara så'ru vet lilla plutt-mamma :D

   /G

   Radera