Stall Vall

söndag 16 februari 2014

Vi är små laxar...

...som hoppar uppför strömmen. Trallalallalaaalaa. Förklaring kommer nedan.
Blev ca 2,5 timmes tur i skogen idag, vi var tvungna att snabba på lite eftersom jag skulle på möte så vi travade några gånger till och med. Åh va det var kuul och Starlight kändes så mjuk och fin. 2 små bakutsparkar men bara en som hade med skänklar att göra. Känns väldigt bra och det blir spännande att se vad equiterapeuten säger på fredag när hon kommer för andra gången.
Vi hade en härlig runda i skogen med de lite småtröga hästarna som tyckte skogen var konstig och halvläskig eftersom nästan all snö är borta och i dikena är snön prickig med grus på. Livsfarligt.
Såg två älgar ganska nära och de var tydligen inte farliga alls men en hund på springtur med sin husse var hjärtklappningsframkallade. Logiskt.
Vi försökte skrämma bort älgarna med lite höga C:n, fågelljud o s v men vinnaren blev rätt otippat fejkat pruttljud. De tittade upp och stack direkt haha. Så nu vet ni det, möter man en älg i skogen så lägg av en brakskit, riktig eller fejk :D.


Vi följde en vårflod en bra bit, vatten var inte ett dugg läskigt längre
och porlandet gav en vårkänslor (var inte kissnödig som tur var).
 
 Plötsligt var klockan tjugo i fem - faaaaan, jag måste ju hem - så det var bara att öka tempot. Åkervägen hem känns aldrig så lång som när man har en tid att passa. Tack till Karin som beordrade mig att parkera Starlight på stallgången när vi kom till stallet så jag bara kunde åka.

Slog nog rekord i snabbhet, var hemma 17.50, hopp in i duschen och var sen på ridklubben till mötet 18.15. De hade pratat om andra grejer och öppnade inte mötet förrän jag kom så sekreteraren missade inget. Puuust.
Jag tror (tror?) den här helgen varit ganska aktiv men jag känner ändå inte mig stressad. Det är väldigt bra, avslappnad i huvudet liksom. Antagligen har jag glömt nåt/någon och i så fall säger jag sorry sorry till den det gäller men är nöjd med mig själv att jag släppt lite kontroll i helgen.


Den här tjejen var väldigt avslappnad igår kväll. DET är ovanligt, hon brukar
inte vara intresserad av att ligga och gosa utan gömmer sig mest i vår garderob
eller annat ställe hon får vara ifred på.


/Görel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar