Stall Vall

tisdag 11 februari 2014

Skritt är roligare än man kan tro

I alla fall om man har kul sällskap, t ex Karin & Zia, och när man inser att Starlight faktiskt känns rörligare i kroppen sen equiterapeuten fick loss henne i ländryggen på fyra ställen - som start. När jag red barbacka för några dagar sen så kändes det som om hon hade ett annat flow i kroppen och tog ut stegen mer men jag visste inte om det var p g a att hon blivit rörligare eller om det var för att hon var utan sadel. Idag red jag med sadel och visst kände jag igen känslan! Dessutom testade jag sidvärtsrörelser och öppnor/slutor och tamebannemej men hon måttade inte med vänster bak eller började flänga med bakdelen vilket hon ALLTID brukar göra i början. Lite sura öron bara men det kan bero på att hon blir sur för att jag ber henne om nåt. Sen åker de fram och hon jobbar på. Det kan ha varit en tillfällighet men det vore ju underbart om detta är en reaktion på equi-behandlingen. Jag väljer att tro det tills jag blir motbevisad.
Frambenet såg dessutom jättefint ut efter ritten. Vi skrittade och klättrade i sandgropen, jobbigt djupt för dom. Mycket bra!

Annat kul som hänt idag:
* Jag halkade på gödselstacken. Aj. 
* Jag har inte tagit ett enda kort i stallet idag. Är jag sjuk?? (Om huvudvärk pga sömnbrist pga störig katt på natten räknas, så JA). 

Det får bli en bild från en annan dag:
Fintjejen!

/Görel
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar