Stall Vall

torsdag 6 februari 2014

Rakriktning

Idag har jag varit och rakriktat mig hos osteopat Carin Gustafsson på Osteopatkliniken i Karlstad. Jag har problem med att jag blir sned i mitt bäcken och detta behöver fixas till någon gång i halvåret. Vet egentligen inte vad det beror på men jag har gått med det länge och att föda barn gör ju inte saken bättre. Och när jag sa till Carin att jag blev omkullsprungen av grannens häst i somras så fick jag ett strängt ögonkast.

Det är fascinerande och skrämmande att vi hästmänniskor lägger en massa pengar på att behandla våra hästar. Och vi kräver och kämpar med att våra hästar  ska vara liksidiga och rakriktade när vi själva kan behöva hjälp för att bli raka och därmed kunna rida liksidigt.

Jag har känt ett tag att jag är sned igen och Zia har inte alls gått lika bra i dressyren sista tiden. Jag får också mer träningsvärk i vänster ben och har även känningar i vänster knä. Kroppen skriker åt mig att nåt är fel och ändå är jag skittrög med att boka en tid. Jag behövde bara ta av mig yttertröjan för att Carin skulle se att jag var rejält sned. Men nu är jag fixad och det kändes direkt när jag satte mig i bilen. Ska bli spännande att rida och känna skillnaden. Jag vill dansa med Zia igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar