Stall Vall

måndag 10 februari 2014

Körs i taket!

Idag har jag tömkört! Var länge sen nu. Egentligen tycker jag att det är kul men när det är mörkt på kvällarna och jag är trött och det enda ljuset är från en pannlampa med ständigt dåligt batteri så har jag varit en aning omotiverad.

I morse kände jag mig toksliten och på väg att bli sjuk men så tog jag en 15-minuters tupplur på lunchen och vips så hade jag energi igen. Man kan tycka att jag borde inse att tillräckligt med sömn är nyckeln till ett lyckligt och hälsosamt liv men här ligger jag i sängen o bloggar istället för att sova. 
I alla fall så bestämde jag mig för att minsann tömköra Starlight ikväll så det gjorde jag fast det var jackpot i negativa omständigheter: mörkt, trött och regn/blötsnö. 30 minuter knatade vi ihop. Alltid något. Innan dess tog jag en barbackatur på Ice, nästan samma runda i lillskogen som med Starlight. Hon är för go alltså, så himla positiv när hon får jobba, vi travade lite (hon var inte så skumpig) och tränade på att göra halt när jag sa prooo (?). Vore ju toppen om hon kunde vara lite röststyrd när Olivia rider. Ice skötte det fint. Idag var hon lugn inne ensam med mig. En bra kväll. 

Tömkörning tio på kvällen är egentligen alldeles för sent. Starlight var pigg men ville först inte gå ut ur stallet när hon såg att det regnade. 

Godnatt! Fina fyndtäcket på.

/Görel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar