Stall Vall

måndag 20 januari 2014

Varning för bajs

I brist på pellets så la vi in torv för att fylla upp i Starlights/Ice box igår. Det måste vara världens mest deprimerande strö. 
Dessutom var det fruset så Karin hade visst slitit som en tok med att hacka sönder det. Resultatet: looks like poop. Eller matjord. Idag hade jag köpt pellets så vi fyllde på så det blev betydligt ljusare och trevligare sen. 
Köper på Byggmax, billigast vad jag sett plus att det bara ligger 100m från mitt jobb. 
Fast om jag ska fortsätta plocka 9 säckar men säga till killen med betalningsgrunkan att jag har 10 st i bagaget så blir det inte så billigt i längden. Kanske ska försöka fokusera och bli lite bättre på att leva i nuet.

Idag fick vi se varför det alltid ser ut som hejkomåhjälpmig i deras box också. Ice fick komma in innan dagens snöpromenad och hon rullade sig i boxen så det flög strö överallt. Antar att hon gör likadant när den är omockad. Trevligt. 

Så här ser det ut hos Sune. Han gillar att leka med maten och gömma bajs. Det har han ärvt av sin mamma. Tack Starlight. 

Zia är det ordning på däremot. Lättmockat. I ett par dagar efter hennes kolikkänning så var boxen i enda röra på morgnarna och jag tyckte det ryckte lite nervöst i Karins ena öga. Som tur var så skärpte Zia till sig och började bajsa som folk igen. Eller ja, på samma ställe. Inte i toalett. 

Vi tog som sagt en promenad med Ice och Sune och sen tyckte Ice att det var matdags. Hon var tapper, varje gång jag öppnade bakre stalldörren så stod hon vid grinden och tittade glatt på mig. Mat? 
Den här veckan ser det ut att bli på med tappad sko och snösulor, håller tummarna. 

Gonatt!

/Görel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar