Stall Vall

söndag 26 januari 2014

Love is in the air!

Karin hyllade Zia på facebook idag och jag känner mig inspirerad att göra detsamma här med Ice. Det känns verkligen som att vi börjar få tillbaka den där lugna och trygga ponnyn vi köpte. De senaste gångerna hon varit inne med oss själv så har hon varit lugn och inte trampat omkring, lättlastningen är på väg tillbaka och överlag känns hon positivare. Så himla skönt. När jag gick bredvid idag när Olivia skrittade i skogen så kände jag sån himla kärlek till henne, kände mig alldeles varm och bubblig. Eller så äre det uppiggande örtteet jag dricker som kickat in. Skitsamma, vi är glada och kärleksfulla och det är det som räknas :D.

Bara en sån sak som att hon lämnar flocken och kommer gående
mot oss när vi skulle hämta henne i hagen gör en ju glad.

Positiv uppsyn!
Idag masserade vi bröstmusklerna och stretchade frambenen innan sadling.
Precis som Olli fick lära sig av Camilla. Först sur sen gääääsp va skönt.
Man kan inte ha för många reflexer.

Sista minuterna var Olivia för kall för att sitta kvar och hoppade av och gick.
Då hade vi skrittat 35 minuter. Dom är inte speciellt kyltåliga de där små barnen.


Vår söta och störiga Pluto tyckte inte vi skulle åka till stallet idag.
Tutade men då ryckte han bara till och jamade åt oss sen klättrade han upp o satte sig på takfönstret. Startade bilen, ingen reaktion och fick till slut gå ut och lyfta ner honom. Gosedjurskatt.

Nu ska vi fortsätta rensa och städa Olivias rum. Herregud vilket heltidsjobb men otroligt skönt när det är klart. Som bonus gav hon bort ett gäng leksaker till Ester. Win-win! Om Ester vill ha dom vill säga.

Kinesiska nyåret är på fredag och enligt kinesernas vidskeplighet så ska hemmet vara storstädat innan dess och på natten till nyåret ska man sova i rena sängkläder och pyjamas. Allt för att man ska få tur. Sen får man inte städa de närmsta dagarna efter för då riskerar man att städa bort turen. Gäller även bilen. Jag är inte ett dugg vidskeplig av mig men tycker det är en perfekt anledning att se till att städa ordentligt åtminstone nån gång om året (ehum) så de senaste åren kör jag all-in inför detta. En bra morot, tur vill vi ju ha (speciellt nu när vi är hästägare :O).

/Görel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar