Stall Vall

lördag 28 december 2013

Cheese and nuts

I sann Görel-anda så gick dagens minutiösa tidsplanering typ inte alls bra.
Olivia blev 20 minuter sen till lägret, gjorde inget men störigt tycker jag. Gick upp för sent och var för optimistisk med hur snabbt det skulle gå att hämta Ice o s v. Sen åkte jag tillbaka till stallet och red ut med Karin, körde barbacka idag när vi ändå bara skulle skritta. Starlight är en rätt skön fåtölj att sitta på och höll sig i skinnet nästan hela vägen. På slutet skulle vi över ett dike som hon brukar skutta över och oftast bralla till när hon landat och fast jag försökte få henne att gå lite snett ner så vi inte skulle behöva hoppa så gjorde hon precis som vanligt ändå. Men inga problem att sitta kvar!

Sen mötte vi en tjej på en...shettis!! JÄTTEfarligt, Starlight blåste upp sig och steppade misstänkt förbi, Zia såg jag inte vad hon gjorde men när jag vände mig om så stod hon och studsade i åkern med Karin i mitten och Måns i koppel i andra änden. Ok att shettisar kan vara lite dryga men det där var lite väl överdramatiskt.

Sen fick jag ju jäkligt bråttom eftersom jag skulle hämta barnens kusin Jack i Karlskoga. Skulle vara där 13, kom 13.45. Suck. Förlåt. Jag är lite för dålig på att planera nu, måste skärpa mig. Och måste sluta ha en massa tider att passa. Det är inte hälsosamt.

Som lunch i bilen på väg till Karlskoga åt jag en bit hushållsost hemifrån och mandlar. Nuts!
Köpte Maxmat på vägen hem sen i a f.

Otroligt soligt och härligt ute. Vårkänslor!
Vi tog ur brodden idag, ska vara plusgrader framöver och hovslagaren kommer ändå på fredag. 

Intressanta och varierande vyer. Här är Skanskas stenbrott. 

Finaste finaste (och ganska skitiga) Starlight. 

/Görel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar