Stall Vall

måndag 18 november 2013

Och så lite Ice

Tänkte longera Ice lite snyggt i sandhagen nu när den blivit så fint sladdad och skrapad men det tyckte Ice var en jätteonödig och tråkig idé. Tror hon slog rekord i långsammast och mest oengagerad trav utförd av häst nånsin. Höger varv var lite roligare men inte mycket, får träna på det där (också...känner att listan med saker vi ska träna på börjar bli lång). Är ju bra om hon kan få springa av sig lite kontrollerat även när Olivia inte är med och jag inte hinner/orkar slänga på all utrustning och göra något "riktigt". Plus att jag vill att vi ska kunna göra en riktig join up så småningom.
Det vore intressant! Karin kanske kan förklara i ett inlägg vad det är för något. Eller hur, Karin? :)

Ponny på vift.
Vem behöver grimma o grimskaft när hästen tar in sig själv i stallet?
Sune ser ut som en sur robot-häst i boxen men det är han inte.
Han och Ice är polare.


Lite kvällsmat och sen ut i hagen igen.
Tror faktiskt Ice trivs bäst med täcke på sig, tycker hon
ser nöjdare ut numer. Kanske är inbillning, vad vet jag.
Vi kör på det nu i alla fall och kommer nog klippa henne snart.
Stackaren blir ju jättesvettig när hon får jobba.Efter kvällsmatningen så hade Karin lagt in löpträning för oss på schemat. Oj så sugen jag varit på det hela dagen. Tänk, ikväll så ska vi springa. Som jag har längtat!
Nä inte alls men åh va det var skönt efteråt! Sved i bröstet efter 1/3 av vägen och när Karin svängde upp på en djup sandstig bredvid flygfältet på vägen hem så trodde jag hon skämtade men jag grejade det. Tack Karin, jag måste ju jobba upp lungkapaciteten så det här är ju en bra start.

GO TEAM VALL!!! Eller nåt :DInga kommentarer:

Skicka en kommentar